Contact2018-12-27T18:24:41+02:00

Wil je meer informatie, of wil je een afspraak met mij maken? Vul dan jouw gegevens hieronder in. Ik zal dan contact met je opnemen.

Je kunt mij ook bellen: 06-5325 5377 of mailen naar pieter@pieterberger.nl.

Adres: Prof. Hugo de Vrieslaan 54, 3571 GJ, Utrecht

Uw naam*

Uw email*

Onderwerp

Uw bericht

Kamer van Koophandel nummer: 64233588

Cookie & Privacy beleid Pieterberger.nl

Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel wanneer jij mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Tevens informeer ik je over wat ik met persoonsgegevens doe en waar je toestemming voor kan verlenen.

Dit cookie & privacy beleid is van toepassing op de diensten van Pieter Berger. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het cookie & privacy beleid en de voorwaarden die van toepassing zijn op deze website. Ook wanneer je offline gegevens met mij deelt, ga je akkoord met dit privacy beleid.

Ik respecteer de privacy van alle gebruikers van mijn site pieterberger.nl en draag er zorg voor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Als je niet met dit cookie & privacy beleid akkoord wenst te gaan, verzoek ik je het gebruik van mijn diensten, waaronder het bezoek aan mijn website te staken en reeds verleende toestemmingen te heroverwegen.

Persoonsgegevens en gegevens

Wanneer je je aanmeldt voor één van mijn diensten vraag ik je om persoons- en/of bedrijfsgegevens te verstrekken. Onder deze gegevens behoren:
Voor- en achternaam
E-mailadres

In dit cookie & privacybeleid wordt beschreven hoe ik om ga met de informatie die gegenereerd wordt tijdens het bezoeken van mijn website en bij gebruikmaking van mijn diensten (online & offline). De informatie kan bestaan uit gegevens of persoonsgegevens. Met persoonsgegevens bedoel ik alle gegevens die je als persoon identificeren. Ik vraag je niet om gevoelige informatie en sla deze ook niet op. Alle persoonsgegevens worden door/of in opdracht van mij verwerkt in overeenstemming met de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Deze website wordt beheerd door Pieter Berger. Hij is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.