Referenties: persoonlijk werk2020-04-18T19:49:15+02:00

Persoonlijk werk

Anoniem (deelnemer workshop)

“Het was een super mooie bijeenkomst. Ik merk dat het nog doorwerkt in mijn systeem. Af en toe even achterom kijken naar mijn ouders (ja, ze staan er nog) en dan weer doorgaan. Ik voel me meer aanwezig. ‘s Avonds zat ik op de bank met mijn drie dochters en dat voelde goed! Ik vond jouw begeleiding heel erg fijn en raak.

Ik voelde me gezien, veilig en gedragen. Heel erg bedankt voor alles”.

Rob (deelnemer workshop)

“Ik wist gewoon niet wat me dwars zat, waarom ik vastliep. En in mijn lijf zijn had ik ook niet eerder zo gedaan. Het heeft me verrast hoe de workshop me letterlijk los heeft gemaakt. Ik heb er veel aan gehad en ga verder op dit pad”.

Max (cliënt individuele coaching)

“Ik heb met Pieter diverse gesprekken gevoerd die mij rust en voldoening gaven. De gesprekken gaven mij een hernieuwd inzicht in mijn eigen handelen en hebben er voor gezorgd dat ik weer meer geloof heb in mijzelf”.

Marc (deelnemer workshop)

“De workshop ‘levensenergie’ heeft mij veel gebracht, qua vitaliteit. En het heeft vragen opgeroepen: wat het voor mij betekent om een krachtige man te zijn, mooi”.

Anoniem (cliënte individuele coaching)

“De sessies met Pieter hebben mij erg geholpen. Hij wist goed naar mijn verhaal te luisteren en stelde prikkelde vragen, waar ik soms niet gelijk een antwoord op had, maar die mij wel erg hebben geholpen in het denkproces, wat ik wil en wat ik belangrijk vind in het leven. Bedankt!”.

Ramon (cliënt individuele coaching)

“Ik heb je leren kennen vanuit mijn werkgever waar jij als coach aanwezig was. Je hebt mij persoonlijk gecoacht. Je was er voor mij precies op tijd om mij mee te nemen naar waar het voor mij echt om gaat. Ik ben anders / realistischer naar mezelf gaan kijken en we hebben samen de vinger op de zere plek weten te leggen. Dagelijks pluk ik daar nu de vruchten van. Ik ben je daar nog regelmatig dankbaar voor”.

Heleen (cliënte individuele coaching)

“Je liet mij nadenken, diep nadenken, over de vragen die ik had”.

Anoniem (cliënt individuele coaching)

“Pieter, de manier waarop je coacht heb ik als zeer waardevol ervaren. In de hectische tijd waarin ik zat heb ik goed met je kunnen sparren zonder dat je mij een richting op stuurde. Na onze sessies kan ik werkelijk zeggen dat ik zelf tot de juiste inzichten gekomen. Je gaf me stof tot nadenken waar ik in het dagelijks leven veel aan heb”.

Edith (cliënt individuele coaching)

“Pieter is een prettig persoon bij wie ik mij snel op mijn gemak voelde. Hij is betrokken en goed in staat tot de kern van een probleem te komen. Ik heb de sessies als leerzaam en waardevol ervaren en het heeft mij zeker een duw in de goede richting gegeven.

Pieter, ik ben blij met wat je mij geleerd hebt. Bedankt! “.

Sabine (cliënte individuele coaching)

“Jouw werkwijze hielp mij om mijzelf te hervinden en gaf mij inzicht om in de toekomst andere keuzes te maken, om contact met mezelf en de ander te maken en om mijn werkelijke bronnen en verlangens te leren kennen”.

Iris (deelneemster workshop)

“Zonder jouw aanwezigheid was ik er niet zo vol ingegaan en had zich niet zoveel geopend. Ook nu nog, maanden later. Wat je mij tijdens de workshop vooral gaf is het gevoel dat alles er mocht zijn. Ik ben je er heel dankbaar voor”.

Paul (cliënt individuele coaching)

“Je rustige manier van werken en de juiste vragen stellen hebben de deur voor mij geopend”.

Kim (deelneemster workshop)

“Ik ben onder de indruk van de manier waarop je handelde, door heel weinig te zeggen precies het goede wist te raken en me door je zowel krachtige als liefdevolle aanwezigheid het gevoel gaf dat ik echt veilig was, echt het mooiste cadeau wat je aan mij kon geven”.

Robert (deelnemer workshop)

“Wat ik waardeer is dat je de softe aanpak niet schuwt, dat is de reden waarom je mensen weet mee te nemen.”

Michiel (cliënt individuele coaching)

“Je was er en je was niet van plan om zomaar weg te gaan.”