Mijn aanbod: Persoonlijk werk2020-03-01T13:12:53+01:00

Persoonlijk werk

Bij persoonlijk werk kan je bijvoorbeeld denken aan vragen over jezelf, je werk of over je partnerrelatie. Daarbij onderzoek je jouw primaire bewegingen. We bepalen samen wat het wederzijds kader is waar vanuit we werken. Ik leg mijn pad naast het jouwe en we lopen samen een eindje op. Ik sta dicht bij je en draai er niet omheen. Dat is waar het in mijn begeleiding over gaat. Het goed helder krijgen van je vraag, doel en intentie is belangrijk voor je koers in de richting van verandering.

Je moet het zelf doen, en je hoeft het niet alleen te doen

Het aantal gesprekken en de werkvormen stemmen we af. We werken onder andere met de systemische structuren en achtergronden uit je geschiedenis. Om systemische structuren uit je geschiedenis te laten oplichten, maken we samen een genogram.

“Jouw werkwijze hielp mij om mijzelf te hervinden en gaf mij inzicht om in de toekomst andere keuzes te maken, om contact met mezelf en de ander te maken en om mijn werkelijke bronnen en verlangens te leren kennen”.

Voor meer referenties van cliënten klik hier

Afspraak maken? Bel 06-5325 5377